Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно новоспечений чоловік знаменитості, Потап, виклав трепетне селфі з коханою, прийшовши підтримати її на концерт. Так, артистка приміряла напівпрозоре чорне боді, усипане срібними зірками, спокусливі панчохи і гламурний головний убір з масивними перлинами.

"Повертаєшся додому , а там у тебе живе #megastar #nk@kamenskux ✨✨✨✨✨ amazed by you baby! 💘", - поділився радістю Потап. Фолловери не пройшли повз: "Красиві, але одягнені дуже по різному, не гармонійно. Настя генералісімус а Потап так просто проходив повз ))", "Діток вам швидше!", "Потап і Настя.......купа щастя❤️", "Кошенята 😍😍😍😍😍😍😍", "Настюшка - красуня неймовірна!!!", "Супер❤ пара💏", "Кльовий кепарь у Насті👍😉", "Які мілашки😍😍😍😍".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.