Відомий український шоумен Сергій Притула вперше прокоментував ДТП за участю своє тещі Лілії Сопельник, яка 22 серпня збила матір з 9-річною дитиною.

Відповідний допис Притула розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ні я особисто, ні моя дружина, не робили спроб "порішати" питання з суддями чи прокурорами. Особисто я, як чоловік своєї дружини, звичайно ж, запропонував мамі своєї дружини допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестеві та тещі, що моя сім'я готова посильно приєднатися до покриття витрат на лікування і реабілітацію потерпілого сім'ї", - заявив шоумен.

Сергій Притула

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, позаяк, не був свідком події. Мені прикро, що так трапилось. Я не знаю, чим можу, особисто, зарадити родині постраждалих, окрім вище згаданих ініціатив. Прохання до журналістів не «штурмувати» дзвінками. Для вас цей інцидент – це буденність, а для двох родин – трагедія. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над "і". - резюмував Притула.

Зазначимо, що постраждалий у ДТП, яке влаштувала в Києві теща шоумена Сергія Притули і політика Віталія Хомутинника Лілія Сопельник, 9-річний хлопчик живий і перебуває у столичній дитячій лікарні "Охматдит". Також Сопельник вже обрали запобіжний захід. Шевченківський районний суд Києва призначив їй домашній арешт із забороною покидати своє місце проживання з 23:00 до 6:00 на термін до 22 жовтня цього року.

Нагадаємо, що теща Притули збила дитину: поліція терміново звернулася до українців - "будьте людьми!"

Як повідомляв портал Знай.ua, ДТП з тещею Притули довело українців до сказу.

Також портал Знай.ua писав, що суд вирішив долю тещі Притули.