Фанати музиканта Бориса Моїсеєва чекають, коли ж артист одужає і знову зможе повернутися на сцену. Правда схоже на те, що зірка російської сцени більше не виступатиме і даватиме концерти. Востаннє Борис Моїсеєв виступав аж 4 роки тому. Цілком імовірно, що воно виявиться завершенням його творчої кар'єри, пише "Риа-Мелітополь".

9 років тому Моїсеєв пережив перший інсульт. Лікарі протягом трьох днів рятували життя артиста. У співака була зупинка серця і медикаментозна кома. Досить довго він жив завдяки штучній вентиляції легенів. На щастя, потім лікарям все ж вдалося вилікувати зірку.

Борис Моїсеєв

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Після того, як Бориса Моїсеєва виписали, йому належало проходити тривалу реабілітацію. Йому виписали ліки і відправили видаляти пухлину в мозку. На щастя, любов до музики допомогла Борису швидко відновитися і повернутися на сцену. Однак як тільки він повернувся до колишнього способу життя, одразу й повернув свої шкідливі звички. Артист не відмовився від сигарет і алкоголю.

Галкін, Пугачова і Моїсеєв

Із подібним способом життя навіть здорова людина може зламатися. Так в 2015 Борис знову переніс інсульт. Ось тільки його наслідки мучать артиста донині. Зараз артист вступивши на одні й ті ж граблі двічі, усвідомив, що навантажувати свій організм ні в якому разі не можна. Він став дбайливо ставитися до свого здоров'я. І мабуть дуже дбайливо, так як Моїсеєв почав страждати панічним страхом перед сценою.

До речі, так як Борис Моїсеєв припинив давати концерти, його основне джерело доходу стало закритим. Товариші співака розповіли, що заради того, щоб і далі жити розкошуючи, йому доводиться розпродавати своє майно. Зірка розлучилася з різними творами живопису та коштовностями. Також продав шикарні апартаменти в Дубаї. Навіть інтерв'ю став давати лише виключно платні.

Нагадаємо, Борис Моїсеєв до чортиків перелякав фанатів зовнішнім виглядом.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарну Інну Чурикову забрали в реанімацію прямо зі сцени.

Також портал Знай.ua писав, легендарні Вайкуле і Катамадзе об'єдналися заради однієї мети.