На телеканалі СТБ вже 29 серпня стартує новий сезон проекту про схуднення "Зважені та щасливі". Тренерами стали Марина Боржемская та Іраклі Макацарія, а на роль ведучої повернулася Аніта Луценко.

У цьому сезоні 9 чоловіків та 9 жінок будуть боротися за нове щасливе життя. Майже всі вони вважають, що саме зайва вага стала причиною того, що їхнє особисте життя не складається, а стосунки з оточуючими також бажають кращого. Проект намагатиметься допомогти учасникам і з цими питаннями.

Серед учасників нового сезону - модель XL, учасниця проекту "Дом-2" Рима Пенджієва. Дівчина розповіла, чому вона вирішила змінити своє життя і як їй пережила перші випробування.


"Я рада, що перебуваю тут. Навіть до кінця не віриться. У нас багато молодих учасників, всі активні і готові йти до своєї мети. Розумію, що мені буде складно, оскільки я звикла жити в своєму тілі. Я колись пропагувала пишну красу. Але прийшла сюди, щоб змінити себе. Боюся, що буду здаватися слабким учасником. Після першого конкурсу болять руки і ноги. Але буду намагатися. Терпіння і сила духу допоможуть все подолати", - говорить Рима.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Також Рима розповіла, чому вирішила прийти на проект саме зараз.

"Трапляються іноді ситуації, коли хочеться кардинально змінити своє життя. Раніше я жила для когось. Зараз хочу пожити для себе. Змінити себе і подивитися на іншу себе. Моїм тренером стала Марина Боржемська. Про Марину ходять чутки: коли вона ставить за мету, доводить всіх учасників до потрібного результату. Дуже рада з нею познайомитися. Скажу чесно, навіть рада, що не потрапила в команду Іраклі, тому що соромилася б його. Нехай краще Марина на мене кричить, якщо потрібно », - посміхається Риму.

Як Рима спрацюється зі своїм тренером Мариною Боржемською, чи зможе подолати слабкість і відверте зізнання про трагічне минуле, побачимо на проекті "Зважені та щасливі" вже з 29 серпня.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як тепер живуть учасники шоу "Зважені та щасливі" і демонстрували вражаючі фото до і після участі.

Як повідомляв портал Знай.ua, на проект "Зважені та щасливі" в якості учасника повернувся переможець першого сезону і колишній хокеїст Микола Воронцов.

Також Знай.ua писав, дієтолог "Зважених та щасливих" Світлана Фус розробила унікальне меню для українок.