“Танці з зірками” повертаються на каналі 1+1. Вже у цю неділю, 25 серпня телеглядачі побачать наймасштабніший номер-відкриття та перший прямий ефір. Хто з зірок приймає участь у шоу, які пари склалися та чим буде дивувати новий сезон - все це “Знай.ua” дізнався на вечірці-презентації “Танців з зірками”, що пройшла в оранжереї на ВДНГ у яскравому стилі Disco.

Хореограф Юлія Сахневич вразила красою не тільки нашого фотографа, але і усіх гостей

Минулого року це був один з найрейтинговіших розважальних проектів на українському телебаченні. Тож цей сезон обіцяє бути не менш цікавим, напруженим та багатим на сюрпризи.

На заході зібралися не всі учасники нового сезону. Деякі зірки не змогли бути присутніми. Наприклад, ані Олену Кравець, ані MARUV ми не побачили, натомість прийшли минулорічні участники “Танців”, а під кінець презентації завітала й Наталя Могилевська.

Юрій Горбунов

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Ведучим вечірки, як і прямих ефірів шоу, був Юра Горбунов. Саме він разом із керівником напрямку великих розважальних шоу "1+1 Продакшн" Володимиром Завадюком і представили гостям кожного учасника нового сезону та розкрили, хто ж з ким буде танцювати.

Знайомтеся з парами “Танців з зірками”:

  1. Віце-чемпіон світу в латиноамериканській програмі танців Макс Леонов та зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець

  2. Хореограф Юлія Сахневич і зірка проекту “Одруження наосліп”, телеведучий Даніель Салем

  3. Танцюрист Євген (Jay) Дмитренко та співачка MARUV

  4. Хореограф Ліза Дружиніна та актор театру і кіно Михайло Кукуюк

  5. Хореограф Женя Кот і актриса Ксенія Мішина

  6. Танцівниця Насті Каменських Аделіна Делі та репер Поліграф Шарікoff (Серьога)

  7. Танцюрист Дмитро Дікусар та актриса студії “Дизель-шоу” Вікторія Булітко

  8. Хореограф і переможниця попереднього сезону Ілона Гвоздьова і телеведучий Володимир Остапчук

  9. Хореограф Ігор Кузьменко та співачка TAYANNA

  10. Дворазова чемпіонка світу з бальних танців Олена Шоптенко та актор, зірка “Кріпосної” Олексій Яровенко

  11. Чемпіонка світу, гімнастка Анна Різатдінова і танцюрист Олександр Прохоров

  12. Хореограф Яна Цибульська та співак Дзідзьо (Михайло Хома)

  13. Танцюрист Валерій Шохін і зірка проекту “Все буде добре”, телеведуча Надія Матвєєва

  14. Чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук і телеведуча Людмила Барбір

Володимир Завадюк та Юрій Горбунов розкривають секрети

Суддями проекту, як і минулого року, залишаються Влад Яма та Катерина Кухар, а замість MONATIK оцінювати танцювальні здібності учасників буде всесвітньо відомий хореограф Франсіско Гомес. На жаль, він теж не зміг приїхати на презентацію сезону.

Як зауважив Юра Горбунов, судді проекту будуть дуже об’єктивними, бо у прямих ефірах нічого не скриється. А учасникам він побажав тренуватися з ранку до ночі, аби показати все, на що вони здатні.

На паркет вийде танцівниця з балету Насті Каменських - пристрасна Аделіна

У свою чергу Володимир Завадюк розповів, чим буде дивувати сезон у цьому році.

“Перше - це, звісно, танець: його стане значно більше, але до того ж у нас стане більше креативних і ще яскравіших постановок. Ми вже готуємося впродовж місяця до першого прямого ефіру. Він, як і шоу, буде особливо сексуальним, і не потрібно забирати дітей від екранів - це 100% буде цікаво дивитися всій родині. Нові режисери-постановники. Велика кількість піротехніки. На вас чекають справжні дорослі поцілунки від наших зірок разом з їхніми танцюристами, також наймасштабніший номер-відкриття в історії нашого шоу. Танцюристи приїдуть на величезній фурі довжиною в 10 метрів”, - поділився Завадюк.

Вікторія Булітко насолоджується шампанським в оранжереї

Танцювати з гумористкою студії “Квартал 95” Оленою Кравець буде красень Макс Леонов. Як зазначив Горбунов, йому дуже “пощастило” - з натяком на багатолітню дружбу Кравець з новим президентом України.

“Ми знаємо, як Олена вміє жартувати, тепер ми дізнаємося, як Олена вміє танцювати. Кажуть, що це круто. Макс, на тобі така відповідальність. Якщо що, ти розумієш, тобі будуть звонити зверху і казати: “Я не понял?!” (Голосом Володимира Зеленського - ред.). Тобі це треба?” - зауважив ведучий.

Чи впізнаєте ви цього красеня? Так, це Дзідзьо з партнеркою Яною Цибульською

З провокаційною співачкою MARUV на паркет вийде Jay, він же Євген Дмитренко. Як стало відомо, Ганна Корсун вирішила присвятити свою участь у шоу рідній бабусі, яка дуже любить цей проект і буде вболівати за неї.

Ще одна несподіванка, про яку повідомив Володимир Завадюк, стосується зірки “Свінгерів” Михайла Кукуюка. Актор раніше зізнався, що свою участь у шоу присвячує Олі Поляковій, в яку він таємно закоханий.

Олена Шоптенко цього року теж танцює

З найголовніших сюрпризів цього сезону можна ще назвати повернення у шоу Дмитра Дікусара. Він буде танцювати з зіркою “Дизель-шоу” Вікторією Булітко. Це, безумовно, одна з найяскравіших пар “Танців з зірками”. Дмитро сім років жив і працював за кордоном. Минулого року він брав участь у “Танцях” у Грузії.

Вікторія засмутила шанувальників напередодні вечірки, повідомивши про свою травму ноги. На що відреагувала суддя шоу Катерина Кухар. Вона дала пораду, як швидко одужати після травмування.

Ось так весело було під час майстер-класу Влада Ями

“Я знаю, що ти підвернула ногу, - звернулася до Вікторії Катя. - Я хочу сказати, що у нас в хореографічному училищі вчили, що як тільки ти повертаєш щиколотку, ти відразу стаєш до станку і починаєш робити весь час батман тандю, вперед-назад, тому, будь ласка, по сто батман тандю і тобі стане набагато легше”.

Влад Яма цього вечора прикував усю увагу до себе. Він провів майстер-клас для всіх присутніх, а також був щедрий на поради для учасників.

Зустріч двох друзів та колись партнерів по танцю: Наталя Могилевська та Влад Яма

“Що потрібно для перемоги? - поділився Яма. - Насправді, все дуже просто! По-перше, треба танцювати, як Іраклі Макацарія, треба показати прогрес, як це зробив Ігор Ласточкін, і треба мати глядацьку підтримку, яка була у Лесі Нікітюк. Все!”

Під кінець вечірки привітати учасників прийшла переможниця першого сезону “Танців з зірками” Наталя Могилевська. Вона зізналася, що цей проект перевернув її життя, вона змінилася і внутрішньо, і зовнішньо. За її словами, вона продовжує танцювати кожен день і набагато краще, ніж у проекті. Крім цього, Наталя презентувала для гостей пісню, яку всі неодноразово чули російською мовою “В Киеве осень”, але тепер вона зазвучала українською.

Катерина Кухар та Наталя Могилевська раді були побачитися на вечірці

“Клянусь вам, українською мовою в 100 раз краще, ніж було колись російською. Я думаю, блін, це ж треба Києву! Дзвоню приятелю: “Ти не повіриш, я зробила переклад українською мовою, ну просто Шевченко! Я - реінкарнація Шевченко! Набагато краще”. Він каже, що і день сьогодні особливий. Який? День Києва!” - поділилася історією переклада пісні Могилевська.

Більше фото у нашому фоторепортажі:

Влад Яма з дружиною

Артем вітається з Яною

Анна Різатдінова

Юлія Сахневич

Дуже серйозний Михайло Хома

Дмитро Дікусар виглядає наче Джеймс Бонд

Партнерка Дікусара Вікторія Булітко з подругою

Який погляд!

Tayanna

Додамо, що на вечірці співала одна з учасниць "Танців" - Tayanna. Її виступ став музичною окрасою вечора та змусив танцювати усіх гостей й голосно підспівувати "Фантастичну жінку". Продовжила танці в стилі диско одна з найсексуальніших танцівниць минулорічного сезону – DJ NANA.

Текст - Юлія Абрамова, фото - Георгій Раут

Нагадаємо, MARUV поділилася яскравим кадром з новим партнером "Танців з зірками", змусивши його приміряти підбори.

Також раніше повідомлялося, що учасниця "Танців з зірками" знову стала нареченою.

Крім цього, "Знай.ua" писав, що улюблене тріо українців з "Танців з зірками" прикрасило популярний глянець.