Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася невеликим уривком з концерту, відправившись в тур "The best" з кращими хітами. Так, артистка вийшла на сцену в облягаючому срібному платтячку, суцільно вкритому блисками й засвітила фігуру.

"Amazing night in Jurmala. #thebest #jurmala" (Прекрасний вечір в Юрмалі)", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати: "🔥🔥🔥плаття фігура всяяя🔥", "Вам дуже личить це прекрасне плаття! Підкреслює вашу шикарну фігуру!❤️❤️🤤🤤", "Плаття як у Лободи або навпаки. Всі як інкубатори", "Яке гарне плаття ,бомба наша😍", "В таких вбраннях вам супер", "Ви чудова!!!😍", "Дивовижна фігурка❤️".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.