Українська співачка Єлизавета Іванців, більш відома як Йолка вже давно перееехала в Росію, де і будує кар'єру. Нещодавно 37-річна знаменитість з'явилася на фестивалі "Зірки "Російського радіо"", позуючи в пом'ятій білій сукні з досить дивним макіяжем. Так, шанувальники одразу ж помітили, що артистка явно перестаралася зі збільшенням губ і тепер виглядає опухлою.

"Чарівна співачка Йолка на фестивалі "Зірки російського радіо" 🔥 Як вам такий загадковий образ?", - сказано на Instagram-сторінці dniru. Фолловери не пройшли повз: "Що з нею?! Опухла жах", "Як небіжка(( І пісню крутять одну і ту ж, аж зуби зводить", "А що вона така страшна,спилася чи що?", "У чому чарівність то? Чарівність в природності! 👄🤦🏽‍♀️", "Дуже невдале фото!", "Як ... зомбі)))", "Перетворюється на Жанну Агузарову 🤔".

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.