Скандальна українська співачка Ані Лорак зараз живе і активно будує кар'єру в Росії і крутить роман з молодим чоловіком. А її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу, з яким вона зі скандалом розійшлася після його публічної зради, теж не сумує. Очевидно, він зав'язав нові стосунки з симпатичною брюнеткою на ім'я Санія Ахметова. Закохані увесь час викладають спільні кадри з подорожей і повсякденного життя, а нещодавно чоловік з Сторіс показав, як вони дружать сім'ями.

"Сім'я", - лаконічно підписав Мурат. До речі, Санія сидить праворуч і годує забавного пса. Варто нагадати, що Налчаджіоглу і Лорак розійшлися через зраду чоловіка в одному з київських нічних клубів з тусовщицею Яною Бєляєвою.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще