У мережі спливли архівні фото відомої української співачки Насті Каменських, на яких вона позує зі своїм колишнім коханим Володимиром Дятловим. Роман з дятловим - це єдині стосунки, які артистка не приховувала. Однак вони ознаменували однією з найбільших трагедій у житті співачки.

Так, Каменських разом із Дятловим та його рідними потрапила у моторошну аварію.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Настя і Вова познайомилися, коли були студентами на факультеті Українсько-американського гуманітарного інституту "Вісконсинський міжнародний університет" (США) в Києві. Їх роман спалахнув у 2005 році. Каменських і Дятлов закохалися й почали зустрічатися. Однак парі довелося бути на відстані одне від одного.

Закохані розійшлися у 2009 році, тому що Дятлов тоді був у Миколаєві, а Анастасія у Києві. Велика відстань зіграла свою роль. Мережею ходили чутки, що причиною розставання нібито стали ревнощі Володимира, але пізніше з'ясувалося, що відносини пари зійшли нанівець самі по собі, переросли з любовних в дружні. Пізніше Настя і Володимир стали ще й кумами — вони хрестили доньку близьких друзів.

Крім кумівства Настю Каменських і Володимира Дятлова назавжди пов'язав трагічний випадок. У 2016 році Настя, Вова і його сім'я їхали з Києва до Миколаєва на святкування дня народження. Але автомобіль, в якому їхала сім'я Дятлових потрапив у жахливе ДТП. В результаті аварії загинули рідні хлопця - мати, батько і молодша сестра. Настя і Вова дивом вижили, співачка отримала струс мозку і сильну травму ноги. Пізніше Каменських заявляла, що її життя кардинально змінилося після цієї аварії й вона стала шалено популярною.

"Я пам'ятаю, що після тієї аварії я стала дуже популярна, в принципі. У мене змінилося життя. Я подумала, що щось має статися... Я захотіла дітей, дуже сильно", - розповіла Настя Каменських.

Нагадаємо, фото колишнього бойфренда Каменських шокувало мережу: залишилися не тільки друзями.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських прикрасила гарячу обкладинку Playboy: як вам "Стиль собачки"?

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.