Відомий американський актор, зірка Голлівуду Бред Пітт продовжує боротися за свої батьківські права після скандального розлучення з Анджеліною Джолі. Відомо, що Бреду навіть вдалося домогтися багато чого щодо більшості дітей, але тільки не старшого сина Меддокса.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Так, журналісти повідомляють інформацію інсайдера, друга сім'ї, згідно з якою три роки тому Бред посварився з Меддоксом на борту приватного літака. Преса писала, що старший прийомна дитина пари вступився за матір.

Пізніше Джолі намагалася довести суду, що Пітт вдарив сина, звинувативши в жорстокому поводженні з дітьми, але згодом звинувачення було знято. Однак з тих пір 18-річний Меддокс не спілкується з батьком.

Видання наводить інформацію від інсайдера, друга сім'ї, згідно з якою три роки тому Бред посварився з Меддоксом на борту приватного літака. Преса писала, що старший прийомна дитина пари вступився за матір. Пізніше Джолі намагалася довести суду, що Пітт вдарив сина, звинувативши в жорстокому поводженні з дітьми, але згодом звинувачення було знято. Однак з тих пір 18-річний Меддокс не спілкується з батьком.

"Меддокс дуже близький до матері, а батька цурається. Він дійсно не визнає себе сином Бреда Пітта", — розповів інсайдер.

Нагадаємо, донька Джолі з'їхала від мами і все більше "косить" під хлопчика.

Як повідомляв Знай.uа чоловік найкрасивішої жінки у світі зізнався, як відштовхнув її спочатку.

Знай.uа писав, "ділова така": нова ведуча Х-фактора здивувала фанатів незвичайним вбранням, очей не відірвати.