В Одесі в Літньому театрі "Морвокзал" відбулися зйомки нових випусків проекту "Вечірній Квартал". Це перший запис популярної програми після інавгурації Володимира Зеленського, в якій учасники колективу жартували над своїм колишнім керівником, а нині президентом країни. Про це повідомляє прес-служба студії "Квартал 95".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

На першому записі, після інавгурації колишнього керівника, гумористи багато жартували, про Володимира Зеленського, але не забули і про інших колег, хто покинув команду.

Юрію Корявченкову, нині народному депутату, присвятили пісню за мотивом гурту Queen "Богемська рапсодія", і запропонували "на посошок" вийти з ними на сцену.

"Юзя, помашем вслед,

До свидания, друг и брат.

Ты отныне депутат.

Юзя, без тебя "Квартал"

На 200 килограммов легче стал..."

Головний герой насмішливої мініатюри Юзик, незадовго до зйомок, поділився своїми позитивними емоціями і незвичним відчуттям, як воно знаходитися по інший бік лаштунків, вже як глядач. Адже 17 років присвячених улюбленій справі дають про себе знати і легкий смуток присутній.

У залі був присутній і сам герой мініатюри, до якого зверталися хлопці. Під час виконання фінальної пісні актори навіть запросили Юзика востаннє вийти з ними на сцену. Також слід нагадати, що 24 та 31 серпня на "1+1" вийдуть нові випуски "Вечірнього кварталу".

Нагадаємо, що Олена Кравець терміново звернулася до українців за фінансовою допомогою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кошовий з "Квартал 95" зворушив мільйони українців.

Також портал Знай.ua писав, що СБУ запобігла теракт на концерті Кварталу 95.