Українська співачка Анна Седокова зараз живе і активно будує кар'єру в Росії. Артистка часто публікує нові знімки в своєму instagram, а вони збирають безліч відгуків від передплатників. Переважно Ганна ділиться пікантними фото в неймовірних нарядах або публікує фрагменти своїх нових пісень та відеокліпів. Також нерідко в її профілі з'являються і її дітки Аліна і Гектор. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нещодавно Анна Седокова привернула увагу до себе, коли опублікувала фотографію з сином, на якій постала в досить відвертій позі.

А вчора, 18 серпня, Анна Сєдокова опублікувала у своєму Instagram ще одне нове відео. Запис з'явився в сторіс у артистки. На ньому вона зображена на пляжі, лежачи на шезлонгу в одному купальнику. Зазначимо, що верх від купальника, який представляє з себе топ - здається занадто малий для значного бююста екс-Віа Гри. Груди Анни Сєдокової чи не випадає з цього "корсета".

Нагадаємо, що українська співачка Анна Седокова показала фанам своїх дорослих дітей і розповіла, що збере разом рідних.

Як повідомляв портал Знай.ua, Седокова перетворилася у щось незрозуміле.

Також портал Знай.ua писав, що Седокова виставила всі свої принади на камеру.