Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила кадр з далекого минулого, показавши обличчя до пластичних операцій. Так, на фото артистку дійсно важко впізнати, проте можна захопитися її стрункою і спортивною фігурою в короткому топіку.

"Ви мені, звичайно, надавали порад з приводу образів в пості зі свічкою 🤗💋У продовженні хочу сказати і показати: і такою теж я була😉Не бійтеся шукати себе, не змінивши себе, всіх люблю 😍", - поділилася емоціями Білик. Фолловери взялися коментувати: "Оце справжня Ірина Білик🔥", "Такою була найкращою 👏", "Пам'ятаю чудовий час 😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖завжди чудова🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩", "Це крутий образ - природний і такий справжній 👍", "Була... таку і любимо))".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.