Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася невеликим уривком з концерту, відправившись в тур "The best" з кращими хітами. Так, артистка приміряла облягаюче золоте плаття з високим розрізом на нозі, засвітивши струнке тіло, над яким старанно трудиться.

"❤️🙏🏽 #thebest#светлогорск", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери взялися коментувати і крім компліментів Кароліна нарвалася на критику: "Розважаєте Російських глядачів...а на своїх рідних Українців чхати хотіли...ще 5 років тому.....молодець ДІВА 👍", "Голос супер !!! Реально супер ааа все інше ;((((", "У чому Вона Діва !!! Все криво .., що ви всі сліпі", "Час йде, рухи не змінюються 😆😆", "Як дякувати глядачам щось інше придумайте ці повітряні поцілунки вже набридли якось не природно.".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.