У Монако відбувся концерт української співачки Maruv, яких не обійшовся без яскравих моментів та гучного скандалу. Посеред виступу просто на сцені перед тисячами глядачів артистка злилась у пристрасному поцілунку з колегою. Такій відвертості навіть скандальна Майлі Сайрус позаздрить.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Судячи з усього, повітря столиці казино та розваг, стала улюбленим місцем відпочинку певної частини росіян, якось особливо впливає на цнотливий російський дух.

концерт Maruv

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що спочатку опальна Світлана Лобода підірвала Монако танцями на столі на власному афтепаті, а тепер прийшла черга її колеги Maruv, відвертості якій позаздрять усі.

Нагадаємо, Maruv влаштувала гарячий батл з Лободою в Монако. Зірки виступили на одный сцені під час фестивалю, який влаштували росіяни.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, епатажна українська співачка Maruv поділилася фотографіями зі зйомок "Танців з зірками"

Також портал Знай.ua писав, що гаряча Даша Астаф'єва влаштувала еротичну фотосесію в небезпечному місці.