Відома акторка та співачка, а також активістка ЛГТБ-спільнот Майлі Сайрус розлучилася з чоловіком Ліамом Хемсвортом. Це сталося лише через 7 місяців після весілля. Відразу після розставання з чоловіком її помітили у пристрасному поцілунку з дівчиною.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

11 серпня, мережу підірвала новинка про розлучення Майлі Сайрус та Ліама Хемсворта, історія стосунків яких починається ще у 2009 році. Зірки заявили, що вони не могли порозумітися у побуті. Одразу після цього 26-річну зірку підловили на обіймах та поцілунках з 30-річною блогеркою.

Популярні новини зараз

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Майлі Сайрус зараз відпочиває в Італії на озері Комо разом з білявкою Кейтлін Картер. Як зазначається у джерелі, нещодавно дівчина також розлучилася зі своїм чоловіком Броді Дженнером. А, що стосується їхніх стосунків з Майлі, вони давно знають одна одну і навіть товаришували сім'ями.

На знімках, які папараці вдалося зробити під час їхнього відпочинку, дівчата обіймаються, лежачи на берегу озера, а також ніжно цілуються, не ховаючись від камер.

Зазначимо, що 15 серпня, американська співачка і актриса Майлі Сайрус представила нову ліричну пісню, в якій вона говорить про те, що настав час відпустити. Свою пісню вона опублікувала через кілька днів після того, як спочатку вона на своїй сторінці в Instagram і після цього повідомила, що розлучається з чоловіком.

Нагадаємо, що Гросу показала сідниці і груди всьому Instagram, чоловік не здогадується: "Для сімейного архіву".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських розбурхала уяву фанів пікантним мереживом: "I'm sexy and I know it".