Колишня зірка Playboy та акторка, що знімалася в "Рятувальниках Малібу" з 1996 до 1998 року, Донна Д'Ерріко вразила стильним та спокусливим образом на прем'єрі стрічки "Low Low", що відбулася в Лос-Анджелесі.

Зірка обрала яскраво-червону сукню довжини міді. Вона похизувалася пишними грудьми, які підкреслила дуже глибоким декольте.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Завершили ефектний образ Донни бежеві човники на високих підборах, чорний клатч від Yves Saint Laurent і яскравий макіяж з акцентом на очах. Також акторка вирішила відмовитися від складних зачісок, надавши перевагу розпущеному волоссю.

Цікаво те, що чимало зірок, яким вже виповнилося 50, вражають ідеальними тілами. Для декого секретами молодості та краси стають тренування, правильне харчування, а для інших – пластичні операції та ін'єкції.

Нагадаємо, що Гросу показала сідниці і груди всьому Instagram, чоловік не здогадується: "Для сімейного архіву".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських розбурхала уяву фанів пікантним мереживом: "I'm sexy and I know it".