Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна у проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками трепетним відео з Андрієм Кузьменком, який у цей день міг би відсвяткувати 51-й День народження.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

На відео Наташу і Андрія можна побачити в гримерці, де він вручає їй хмару з різнокольорових повітряних кульок. Ці кульки з гелієм, тому пізніше вони вдихають його і починають дуріти, співаючи смішними голосами. На відео і Могилевська, і Скрябін ще молоді і безтурботні, вони веселяться на камеру. Як відомо, Кузьма загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року. А 17 серпня у нього був День народження, і сьогодні багато зірок шоу-бізнесу поминають Андрія. У підписі до фото Могилевська написала: "Люблю тебе, друже!".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".