Українська співачка Настя Каменських, друге негласне звання якої "зваблива спокусниця", знову потішила шанувальників пікантними фото. На цей раз поп-виконавиця оприлюднила кілька знімків з різних ракурсів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Настю Каменських часто критикують за надмірне позування оголеною і знімки, на яких вона не соромиться показувати свої сідниці. Однак співачка в кожному своєму інтерв'ю заявляє, що не бачить в цьому нічого поганого і продовжує публікувати гарячі фотографії на своїй сторінці в Instagram для тих, хто це цінує. А таких на її сторінці також чимало.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Схоже, чоловік артистки зовсім не проти того, що вона регулярно демонструє шанувальникам свої апетитні форми - інакше хіба він дозволив би публікацію провокаційній фотосесії Насті Каменських в її Instagram-акаунті?

На чергових еротичних фото Настя Каменських з'явилася в красивому мереживній білизні. На ній був чорний комплект від бренду Unique Lingerie, що складається з сексуального бюстгальтера і високих трусиків в стилі ретро.

"I'm sexi and I know it", - написала під одним з фотографій співачка, що в перекладі "Я сексуальна і я знаю це".

На знімках дружина Потапа позувала в різних позах і з різних ракурсів, тому їй вдалося блиснути і своїм плоским животиком і пишними сідницями і підтягнутими плечима.

Нагадаємо, Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим пыкантним фото.