Народна артистка України Катерина Бужинська напередодні відзначила свій 40-ий день народження. Відзначати свято вона полетіла в Грецію разом з чоловіком. Спеціально для Знай.ua вона поділилася подробицями того, як пройшов її ювілей.

- Кать, ще раз вітаю тебе з Днем народження. Залишайся завжди такою ж гарною і щасливою. Звичайно, хочеться дізнатися, як тебе привітав коханий чоловік?

- Дякую за вітання. Чоловік подарував мені цю подорож. Ми об'їздили весь острів Корфу, були тут вісім днів. Побували в найкрасивіших і чарівних місцях. Вдалося потрапити не такі пляжі, де не ступала нога людини. Запам'яталося, як ми два кілометри йшли пішки на один пляж, дуже втомилися, але це було щось неймовірне! Це була лагуна з смарагдовою водою, де можна було купатися голяка удвох.

Крім подорожі, чоловік також організовує мені шопінг в одному з салонів Греції. Тобто все, що я вибираю - він мені купує.

- Не можу не запитати, так ви влаштували з чоловіком заплив оголеними?

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

- Так, ми скупалися, там більше нікого не було. (Посміхається) Фотографій немає.

Катерина Бужинська відпочила і душею, і тілом

- Що ще запам'яталося?

- Ми орендували невелику яхту, каталися, пірнали, були в легендарному гроті любові. Чоловік мене там цілував. Також я вигуляла свої ізраїльські купальники, чому дуже рада.

- Телефон, напевно, розривався від бажаючих привітати?

- Дуже багато було поздоровлень, незліченна кількість дзвінків від відомих людей, колег, також привітали люди з уряду, але не буду говорити хто. Подруга подарувала унікальний коньяк, якому більше 40-ка років. Звичайно, я його зараз відкривати не буду, можливо, на весіллі у когось із дітей. Хто перший одружується або вийде заміж.

Чоловік Бужинської влаштував для неї свято

- Я так розумію, ви вже другий день святкуєте?

- Так, сьогодні на кораблі. Мені цифра 40 не дуже подобається. Тому я святкувала у вузькому колі: з чоловіком і близькою подругою Наташею.

Зірка відзначила ювілей у колі найближчих людей

- Як вважаєш, в 40 років життя тільки починається?

- Звичайно! Це як раз той час, коли ти молода, гарна, сповнена енергії, вже розумна і досвідчена. Можеш собі дозволити вибирати, де, з ким і як відзначати своє свято.

Раніше портал писав, що народна артистка України Катерина Бужинська засліпила своїм розкішним вбранням всіх присутніх на премії "YUNA".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катерина Бужинська розповіла чому не роздягається перед камерою.

Також "Знай.uа" писав, що Катя Бужинська змінила образ для європейського глянцю.