Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно побувала на весіллі своєї зоряної хрещениці Аліни Гросу, відома епатажними витівками і захопленням пластичними операціями. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Ірина частенько радує шанувальників фотографіями цих витівок.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, і в цей раз Ірина дуже здивувала мережу незвичайним образом. Артистка відображена на причалі у довгій фіолетовій сукні, в руці вона тримає невеликий клатч. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Ірина Білик звернулася до фанатів з питанням.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Не так давно інтернет підірвала фотографія відомої моделі з неголеними пахвами. Хто б міг подумати, що це викличе такий резонанс. Ще кілька десятків років тому, те, що було б нормою, зараз викликає масу суперечок. Як ви бачите, на моєму фото пахв не видно, та й привертати увагу епатажем я теж не поспішаю. Але дуже цікаво дізнатися у вас, як ви вважаєте, мода на рослинність це про природність чи чергова спроба виділитися? ", - написала співачка, а шанувальники почали коментувати пост.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.