В Одесі урочисто підійшов до кінця музичний марафон Лайми Вайкуле "Рандеву". Вперше в історії проведення він переїхав з сонячної Юрмали в межах Латвії. Новою локацією марафону став Літній театр "Морвокзал" у столиці українського гумору - Одесі.

Українські зірки стали гостями і запальничками марафону, порадувавши любителів музики. На одній сцені, крім господині "Рандеву" Лайми Вайкуле, виступило понад 30 артистів з різних країн: Ірина Білик, група KAZKA, NK, Томас n'evergreen, балет Freedom, Ніно Катамадзе, Арсен Мірзоян, Олександр Малінін, група "Леприконси", Вахтанг Кікабідзе, Інтарс Бусуліс і багато інших.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Майданчик фестивалю працювала без пауз, адже вранці вона витримувала репетиції, а ввечері - шалений ритм запальних танців та пісень топових виконавців.

У перший день учасники фестивалю співали свої найкращі хіти, другий –перетворився на творчий вечір Лайми з каверами на її ж пісні, а третій день присвятили музиці і гумору.

Проте, не обійшлося і без небезпечних пригод. Вже на другий день фестивалю ураган майже поставив виступу на грань зриву! Шквальний вітер неабияк розгромив майданчик! Техніки працювали у дві зміни – і до останнього ніхто не знав, чи вдасться відновити звук. Як розповів представник організаторів фестивалю, директор кампанії «Квартал-Концерт» Максим Ткаченко, думали навіть змінювати локацію: "Ми вже готові були прийняти рішення про перенесення або зміну майданчика. Хотіли перевести фестиваль на один день у Філармонію. Але спільними зусиллями, в першу чергу бажанням Лайми Вайкуле і великої команди, ми змогли зробити неможливе – і концерт таки відбувся"

Імпровізовану репетицію довелося проводити в присутності повного залу, але саме це стало одним з несподіваних бонусів фестивалю.

"Я така щаслива, що цей день взагалі трапився, адже його могло і не бути" – зізнавалася потім сама Лайма.

Організаторами фестивалю "Лайма. Одеса. Рандеву" виступила компанія "Квартал-Концерт" і "Студія Квартал 95".

Нагадаємо, п’яні Пугачова і Вайкуле похуліганили на камеру

Як повідомляв портал Знай.ua, Лайма Вайкуле зізналася, чому проводить легендарний фестиваль в Одесі

Також Знай.ua писав, Настя Каменських похвалилася ранковим тренуванням, яке не кожен зможе повторити