Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня, якій нещодавно виповнилося 18 років. Так, дівчина блиснула формами в облягаючій маєчці, сидячи на ліжку і позуючи на заході сонця.

"Sun is my best friend (Сонечко мій найкращий друг)", - лаконічно підписала Соня. Фолловери не змогли відвести очей: "Два сонечка🔥", "Женюся", "Мила 👍👍", "Красуня💕", "Годі бути такою красунею!", "прекрасна королева всесвіту!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.