Відомий український ведучий Олександр Педан,, який дуже тісно дружить з Сергієм Притулою, часто радує фоловерів марафоном челенджей і пародій. Однак, на цей раз він вирішив обговорити з українцями серйозні теми і взявся за зовнішність сучасних дівчат.

Гуморист, блогер Олександр Педан

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Педан навів для прикладу дівчат і дружин деяких відомих російських виконавців і зробив висновок, що всі вони однакові. Він стверджує, що таке можна спостерігати часто-густо навіть просто на українських вулицях. Дівчата підганяють себе під якийсь уявний ідеал краси, але при цьому втрачають свою індивідуальність.

"Дівчата, шановні, я хочу звернутися до вас. Останнім часом в мережі з'явилася така кількість мемів на тему однакової зовнішності instagram-дівчат, пройти повз цієї теми, я просто не зміг. Подивіться на фото цих дівчат. Це просто клони, вони немов сестри... Але спорідненості між ними, як у перського кота і плямистої гієни. Якщо говорити про тренд "бути красивою", то він був в усьому світі і в усі часи. Іноді, крайнощі були не тільки в окремих персон, але й у цілих культур." - пише Педан.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Телеведучий переконаний, що в гонитві за сучасними ідеалами краси дівчата себе повністю перекроюють. В наслідок чого нервують і у них розвивається депресія. А роблять вони для того, щоб подобатися чоловікам.

"Я просто не розумію, в чому прикол? Сидиш з такою дівчиною в ресторані, вийшов в туалет, повернувся і такий: «Тааак, а яка з них моя?»"

Педан стверджує, що мода змінюється, як і смаки у чоловіків. А з таким переробленим обличчям дівчатам потім жити завжди. Тому він просить замислюватися, перш ніж лягати під ніж.

В коментарях українці висловили свою думку на цей рахунок:

"Недолюблені дівчата. Тому і понтуються", "Капець багатомужниця", "У всі часи були різні уподобання, але ЗМІ та інтернет видання просто зомбують населення стереотипами краси.", "Всі різні.. типаж один", "Типові бл*ді", "Цей процес не зупинити".

Нагадаємо, Педан показав свої "мокрі ягідки" і розсмішив усю Україну.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк і Педан зізналися, як стати успішним блогером.

Також Знай. ua писав, що Педан мріє змінити життя кожного школяра.