Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії завжди вміла дивувати публіку. Ось і нове відео виконавиці не залишило нікого байдужим.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лоліта Мілявська

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

55-річна Лоліта захотіла прорекламувати швабру, н шанувальники братили увагу на дещо інше. Стара знаменитість з'явилася в кадрі в халаті, який був погано запахнутий, а тому оголив її груди, які втратили колишню форму.

В самому відео Мілявська теж говорить дуже нетривіальні фрази:

"Ви хочете зайнятися сексом? Ні, не зі мною, я не пропоную. Пам'ятаєте мій пост, де я хотіла зайнятися сексом зі шваброю, але у мене нічого не вийшло? Мені прислали нову. Якщо буде погано, то будемо займатися сексом"

У коментарях думки шанувальників розділилися:
"Статеве життя ведете", "Коржики в шовковому халаті - це не для слабких нервів! Навіщо? Де естетика, де гордість? Ну має ж бути якась таємниця!", "Чому я слухаю про швабру, але не відриваючись дивлюся на бюст?", "Мені здається, що цей пост був присвячений зовсім не швабрі. Натуральні груди крупним планом!"

"Якесь обличчя свіже знову у тебе", "А такий початок був багатообіцяючий) я мало не закричала - Звичайно", "Ролик з натяком, що наступним подарунком буде бюстгальтер.", "Я ,в перший рік після розлучення з чоловіком,кожного вечора намивали. І психоз лікується добре і компенсується брак чоловічої ласки", "Ц*цьки висячі я б прикрила.", "Чому в такому не пристойному вигляді, мене це принижує і дивитися неприємно"

Нагадаємо, Лоліта розповіла, що 5 днів відпочивала і зараз має свіжий вигляд.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило насіння" і "проросло в мозку".

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.