Старша дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта Шайло Джолі-Пітт вже не вперше стає головною темою для заголовків в медіа. Все тому що юна дівчинка відчуває себе хлопчиком і намагається вести себе як хлопчик. Не виключено, що в найближчому майбутньому вона наважиться на процедуру зі зміни статі.

Нещодавно Анджеліна Джолі була помічена разом з двома дочками на виставці французького фотографа Анрі Картьє-Брессона "The Eye of the Century", галерея Leica в Лос-Анджелесі. Зіркова сім'я тут же потрапила в об'єктиви журналістів. Найбільше уваги звернула на себе 13-річна донька актриси - Шайло Джолі-Пітт.

Спершу з будівлі галереї вийшла усміхнена Джолі за руку з 14-річною дочкою Захарою.

Наступної галерею покинула Шайло, як дві краплі води схожа на батька. Вона звертала на себе увагу людей ще з самого народження і, мабуть, збирається підтримувати цю тенденцію. Дівчинка була одягнена в сірі спортивні шорти, чорну об'ємну толстовку, коричневий дутий жилет і високі чорні кросівки. В якості аксесуара на Шайло був рюкзак, з собою вона несла спортивну пляшку для води і сумкою з емблемою галерії. Можливо, вона зробила покупку на виставці.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Дівчинка ще з малого віку відрізнялася красою, успадкованої від батьків: витонченою фігурою і припухлими губами як у матері, світлим волоссям, як у батька. Фанати Анджеліни Джолі і Бреда Пітта вірять, що бажання Шайло бути хлопчиком - всього лише підліткове оману, яке вона з віком переросте і перетвориться на чарівну дівчину.

Однак, іноземні ЗМІ неодноразово публікували інформацію, що Шайло приймає гормони, з допомогою яких проходить процедура зміни статі. Такими темпами стає ясно, що наміри дівчинки досить серйозні, і батьки ніяк не збираються на неї впливати або відмовляти. Джолі багато разів заявляла, що вона абсолютно у всьому намагається підтримувати своїх дітей і прийме їх такиими, якими вони хочуть бути.

Нагадаємо, що 13-річна дочка Анджеліни Джолі і
Бреда Пітта готується до зміни статі.
Раніше Знай.иа повідомляв, що дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта "прикриває груди".
Також портал Знай.иа писав, як Анджеліна Джолі в компанії гарячої красуні підкорила Париж.