Як було відомо, за гучними розбірками між екс-подружжям Джонні Деппом і Ембер Херд спостерігає весь Голлівуд. Варто зазначити, що місцевий суд навіть зобов'язав актрису виплатити колишньому чоловікові 50 мільйонів доларів моральної компенсації. На доказ цього Джонні продемонстрував в суді фото наслідків нападу його дружини, які були зроблені ще чотири роки тому.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До того ж, на даних фото можна помітити травмованого Джонні Деппа. Він лежить на лікарняних ношах з перев'язаним пальцем, а на обличчі у нього є опік. Як повідомляє зарубіжне видання Entertainment Tonight, актор заявив, що його колишня дружина в 2015-му році під час бійки "загасила сигарету" на його щоці і кинула в нього пляшку, яка поранила палець.

До всього іншого, актор відкрито зізнався, що Ембер почала бійку через розбіжності щодо шлюбного контракту. Адвокат екс-дружини, у свою чергу, заявив, що звинувачення абсурдні, а "фотографія не відповідає дійсності".

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Це твердження абсурдне, образливе і категорично не відповідає дійсності. Ця фотографія нічого не доводить – крім того факту, що Джонні Депп відчайдушно намагається відкинути будь-яке дивне твердження, щоб відвернути увагу від його фізичного і психологічного насильства над Ембер Херд", – сказав захисник Херд.

Нагадаємо, що російська танцівниця не винесла роман з Джонні Деппом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лора Дивенер заступилася за актора Джонні Деппа.

Також портал Знай.ua писав, що колишня Джонні Деппа несподівано заспівала про гарячі поцілунки в Києві.