Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фото, на яких з'явилася з чоловіком Юрієм Горбуновим в Амстердамі.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно, Катя опублікувала в мережі цілий фотозвіт зі своїх амстердамських канікул, які провела з чоловіком. На знімках телезірка з'являється в різних образах і локаціях, а у підписі до фото поміркувала на філософські теми.

"В країнах, де тепло круглий рік, однозначно, сумно живеться. Нам треба в три місяці встигнути все. Поки тепло - побачити і відчути все найцікавіше, виявитися одночасно на дачі, на морі, на річці, на озері і ще декількох місцях, адже це лише кілька місяців, а ще роботу влітку ніхто не скасовував. А ще треба в сезон поїсти всіх ягід і фруктів. Схоже все це на літню істерику, адже треба їздити, літати, відпочивати, щоб потім взимку не шкодувати. Ну і відпочинемо взимку, а поки їздимо, набираємося емоцій. У мене за планом ще не мало справ, ось ще не їла кавун. А що ви ще не встигли цього літа?", - написала Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.