Лідер української групи "Антитіла" Тарас Тополя розповів про те, що йому прийшло смс із загрозою, в якому вказані навіть імена його дітей. Відповідний пост музикант розмістив у Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тарас розповів, що він зараз з дружиною на "Чорноморських іграх" у Скадовську, а їх діти з його батьком в безпеці під наглядом. Повідомлення про загрозу реєструє в поліції Ярослав Куц.

Музикант вирішив зафіксувати в соціальній мережі сам факт повідомлення з погрозами, хоча і вважає, що це швидше за все просто спроба налякати і не більше. Йому здається, що в мережі ще будуть з'являтися спроби заплямувати його і розігнати в мережі якісь фейки.

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

На думку Тараса Тополі все почалося з його повідомлення від 24 липня, де він опублікував інформацію про відправлення навесні 2019 року українських миротворців у Конго. У своєму пості він зазначив, що людей відправляли без відповідних Меморандуму Україна-ООН та епідеміологічної ситуації щеплень і військові досі перебувають там.

Тарас зазначив, що на його публікацію блискавично відреагували на офіційному сайті Міністерства Оборони України, де вони спробували якось виправдатися. Там медслужба дала зрозуміти, що все в порядку і вони не турбуються. Однак, якщо уважно вчитатися в текст, то стає ясно, що там немає жодного слова про Африку, Конго чи малярію.

"Якщо говорити простими словами, то Медслужба МОУ стверджує, що коли знаходишся в районі спалаху епідемії чуми, черевного тифу або холери – щеплення не потрібні. А зараження черевний тиф "не вплине на твою здатність виконувати завдання". І це говорять ті, хто кричить про стандарти країн НАТО!", - пояснює Тополі.

У мережі підтримали Тараса Тополю та висловили сподівання, що це лише порожні погрози.

Нагадаємо, "Антитела" дали нове життя всесвітньо відомого хіта.

Як повідомляв Знай. ua, лідер гурту "Антитіла" Тополі назвав причину всіх бід Харкова.

Також Знай. ua писав, що "Антитіла" оголосили зоряного учасника туру Hello.