Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте селфі в дзеркалі, позуючи лише в білій спідній білизні. Так, артистка засвітила апетитні форми, а ще розповіла про те, з чого зазвичай починається її ранок.

"Напевно, вам цікаво, як проходить мій день. Зараз розповім 😉
Я людина тайм-менеджменту і не люблю втрачати час, тому у мене все розписано📝 Я дотримуюся графіка, завдяки якому все встигаю і йду до своїх цілей в рамках челленджу #обіцяюзаліто 😍
Люблю прокидатися о 6 ранку і починати день зі спорту: якщо я вдома, то йду на тренування або пробіжку, а якщо на гастролях – займаюся у спортзалі готелю💪
Кажуть, що займатися спортом краще всього вранці через гормони, які виділяються в організмі. У роботу я включаюся відразу ж після тренування. День виходить дуже активним і насиченим. Але найголовніше - раніше встав — більше встиг! Харчуюся теж за чітким графіком🥗 Якщо у мене немає пізніх концертів, лягаю спати близько 10-11 вечора, адже давно доведено, що найбільш цінні години сну з 10 до 4 ранку!", поділидася порадами Каменських. Фанати ж залишилися в захваті, зазначивши, що у Насті дуже гарна фігура і їй зовсім не потрібно худнути.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.