Вже у вересні всі українці зможуть побачити ювілейний 10 сезон вокального шоу "Х-фактор". Телеканал СТБ обіцяє всім глядачам шоу просто неймовірний калейдоскоп різних сюрпризів і приємних моментів. Організатори вже анонсували неймовірну кількість зірок світового та вітчизняного шоу-бізнесу в ролі запрошених членів журі, спеціальних гостей, глядачів і навіть учасників.

Ось на рахунок учасників і є один цікавий нюанс. Адже, вдруге спробувати свої сили прийшла дуже важлива жінка з життя Павла Зіброва.

Павло Зібров

Вона вже намагалась підкорити сцену "Х-фактора" 5 років тому, але тоді не змогла почути заповітні "Так". Мова йде про бек-вокалістку виконавця - Сіренко Ілону.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Зараз я в декреті, але хіба це може перешкодити, якщо ти живеш сценою? До декрету я працювала протягом п'яти років на бек-вокалі у Павла Миколайовича Зіброва. Зараз ми підтримуємо стосунки і дуже дружимо. У мене накопичився авторський матеріал, який дуже хочеться показати як сольна артистка. Але Павло Миколайович не знає, що я пішла на кастинг «Х-фактора» - це буде сюрприз!", - поділилася Ілона.

Ілона Сіренко

За ці 5 років співачка набралася досвіду і тепер вірить у себе і свій х-фактор. Як виступила Сіренко Ілона, підтримає свою ексколегу Павло Зібров і чи оцінили судді вибір пісні, дізнаємося з 14 вересня в ефірі СТБ.

Илона Сиренко

Нагадаємо, вокальне шоу "Х-фактор" відзначає 10-річчя! Вперше етап кастингів українського "Х-фактора" перетворився в зоряний челлендж - четвірка суддів отримала можливість передати своє місце за столом журі тих колег по шоу-бізнесу, хто
точно знає, який х-фактор необхідний для успішної музичної кар'єри. Так в кріслах Х знову побували Дмитро Шуров, Ніно Катамадзе, Олег Вінник та Ігор Кондратюк.

Нагадаємо, раніше “Знай.ua” детально розповів про старт зйомок 10 сезону шоу "Х-фактор". Відомо, що на проект прийшла бек-вокалістка Наталі Могилевської, співачка Марія Москвітіна.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, ювілейний сезон "Х-фактору" готує багато сюрпризів своїм фанатам. Одним з таких став вибір нової телеведучої. Єю стала Даша Трегубова.

Також “Знай.ua” писав, що співачка Настя Каменських зачарувала сміливим вбранням на шоу "Х-фактор".