Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ зробив свій вибір. Як відомо, фіналісткою шоу "Холостяк" стала Дарія Квіткова, і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенню проекту. Зараз парочка живе разом в новій квартирі та облаштовує її. Добринін часто тішить прихильників фото зі свого життя.

Так, цього разу телеведучий похвалився літнім відпочинком у своєму Instagram. Однак прихильники помітили дещо дивне на світлині.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вечорами, коли тут всього +32, я мимоволі згадую про Київ. Кажуть, там своя Африка. Правда? А поки що моє життя проходить по квадрату: номер-спортзал-ресторан-пляж. І це ідеально", - написав "холостяк" під фото.

Ракурс знімка дозволив підписникам не тільки перерахувати всі кубики на його пресі, але й оцінити привабливу усмішку телеведучого. Однак знайшлися серед фоловерів Добриніна і ті, чий розум не затьмарила його краса, і вони виявили на фото одну цікаву фізіологічну деталь.

Популярні новини зараз

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

На відпочинок Нікіта Добринін відправився з Дашею Квітковою. У аеропорті у них сталася неприємна ситуація - дівчина забула свій паспорт, коли вони купували SIM-картую

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" розповіла, з ким живе, крім Добриніна: "Раніше не особливо любила".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дарія Квіткова показала весільне відео з Добриніним.