Відомий український ведучий Сергій Притула після серйозного перелому ноги та операції йде на поправку. Він розповів, що отримав таку травму під час святкування власного дня народження.

Про це Притула заявив у інтерв'ю для передачі "Екзамен" з Машою Єфросиніною на YouTube.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами новоспеченого політика інцидент стався у Карпатах. Телеведучий зізнався, що святкування розпочалося з катання на квадроциклах, потім вони з гостями грали в "Що? Де? Коли?", а потім перебралися до басейну.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Я вирішив влаштувати традиційну гарну гульню. Зібрав друзів і ми у Карпатах дуже весело відривалися. З'їхалися друзі з усієї України: брат приїхав з родиною, куми...дуже багато людей", - розповів шоумен.

Сергій Притула зізнався, що у нього багато близьких йому людей, але через постійну зайнятість він дуже рідко з ними бачиться. Також шоумен розповів, що найближчим часом, ймовірно через парламентські вибори, у нього не буде часу зібрати усіх цих людей разом і зустрітися з ними, тому він влаштував гучне святкування цьогоріч.

"У нас починається pool party - бармени кидають шейкерами, діджей працює, всі стрибають у басейн... Все, як в американських фільмах. І тут кума виносить неймовірно розкішний трьох чи чотирьох ярусний торт, який вона сама спекла. Я задуваю свічки, беру куму на руки, кружляю-кружляю, і тут я підковзуюся на слизькій підлозі й падаю вагою свого тіла на ногу", - зізнався Притула.

Зазначимо, що нещодавно Сергій Притула заявив про серйозну травму ноги. Виявилося, що він отримав складний перелом. Травма телеведучого виявилася значно найскладнішою, ніж припускали медики. Йому зробили операцію й тепер шоумена чекає тривала реабілітація.

Однак Сергій Притула підходить до негараздів з гумором. Шоумен заявив, що "головне, аби діти були щасливі та усміхнені".

Нагадаємо, базікання Мураєва довело Притулу до сказу: "Нафіга ви у Раді?!".

Як повідомляв Знай. ua, Притула показав головну хворобу Ради.

Також Знай. ua писав, що Притула розповів про кішку, яка пробігла між "Голосом" і "Слугою народу".