Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила неймовірно зворушливий спільний кадр зі старшою донькою Євою. Так, артистка ніжно поцілувала дівчинку прямо зі сцени в Нижньому Новгороді, де 16 липня зібрала свій перший стадіон.

"моя любов протягом всього концерту тримала за мене кулачки ❤️", - поділилася радістю Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Які ви! Люблю ❤️", "Щастя дівчинці Єві!!! ❤️❤️❤️❤️🙏🏼🌹🌹🌹", "Яке диво 😻💔", "Як мило 🙏🥰😍", "Така красива як і МАМА", "Яка розумниця ❤️", "Неймовірні😍❤️ Дуже красиві💕Євочка таке сонечко😍😘", "Найбільша підтримка для мами ☀️", "найкраща підтримка - це ваша Євочка❤ Як же видно, що вона вас дуже любить, щастя вашій родині Світлана🙏❤❤❤".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.