Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася незвичайним кадром з недавньої фотосесії, кардинально змінивши стиль. Так, артистка позувала з довгим нарощеним волоссям замість звичного каре, примірявши коротенький топ і широкі білі штани із завищеною талією. Варто відзначити, що Кароліна різко помолодшала після того, як почала нові романтичні стосунки з саунд-продюсером Єгором Глібом.

Сама Лорак фото вирішила не підписувати, а фолловери не змогли пройти повз: "Чомусь згадалася пісня Мрій мрій про мене мрій.... напевно тому що ви виглядаєте так, як ніби Вам 20", "Кароліна, яке фото🔥❤️ Шикарне! Вам дуже личить така довжина волосся!😍 Діва!", "Довге волосся - кайф😍", "Як же вам личить довге волосся , прям помолодшали 😍😍😍😍😍", "Дівчино, вам 18?😱😱😍😍😍 Неймовірно красива❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.