Скандальна співачка Ані Лорак, яка нещодавно зникла з поля зору шанувальників, раптово з'явилась в соцмережах та викликала ажіотаж пікантним знімком.

Вона позувала у відвертій і трохи дивному бюстьє бежевого відтінку і високих штанях, а результатами поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Підписувати знімок Лорак не стала, а шанувальники тут же кинулися коментувати її зовнішність, помітивши, що на фото у неї дуже довгі волосся.

Варто додати, що Лорак на якийсь час зникла з Instagram. Прокотилися чутки, що у неї новий роман і вона приховує вагітність, тому не постить нові знімки, щоб не видати цікавий стан.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Однак днями Ані Лорак опублікувала новий знімок, чим не на жарт налякала фанатів. Вони припустили, що співачка зробила чергові "уколи молодості", а обличчя виглядає опухлим.

"Як же вам личить довге волосся, прямо помолодшали", "Кароліна, вам є 18?", "Кароліна, а вам точно 40, може 18", "Що вона з собою зробила", "Всі люди з кожним роком старіють, а ви молодіїте", – відреагували користувачі.

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.