Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр зі стадіону в Нижньому Новгороді, де 16 липня пройшов її масштабний концерт. Так, артистка, сидячи на підвішеному автомобілі приміряла відвертий блискучий комбінезон з екстремально глибоким декольте, засвітивши пишні груди.

"у мене є один страх, я боюся висоти🙈сильно 🙈🙈 і кожен раз ці стрибки і польоти....чорт би їх побрав 😂🤦‍♀️все заради вас😁
чого боїшся ти ?🤨", - зізналася Лобода. Фолловери не пройшли повз: "яка ідеальна🤤
втім,з роками нічого не змінюється..😂💔 будьте акуратніше,ми ж переживаємо 🙏", "Прекрасна Lo❤️🔥", "Ви наша найкраща Superstarrr 🤤❤️", "Є така професія каскадер, носіть його з собою 😂", "Ідеальна, як завжди 😻❤️", "Ви прекрасні.".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.