З відомого американського актора Кевіна Спейсі зняли всі звинувачення у сексуальних домаганнях. Прокурори заявили, що зняли звинувачення "у зв'язку з відсутністю доступу до доказів, на яких вони будувалися, а також недоступністю показань ймовірного потерпілого".

Про це йдеться у відповідному рішення прокуратури.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кевіна Спейсі підозрювали в сексуальному насильстві щодо 18-річного сина телеведучої Хезер Юнру. Як докази адвокати потерпілої сторони надали витяги з листування, в якій юнак розповів подрузі про домагання з боку Спейсі. Захист заявив про сумнів у тому, що листування справжні. Після цього суд зажадав надати телефон, з якого потерпілий спілкувався зі Спейсі. Варто додати, що надання неповних доказів саме по собі є злочином.

Кевін Спейсі

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Однак, як виявилося, телефон був загублений, і провести його експертизу не вдалося. Адвокати Спейсі запропонували сину Хезер Юнру з'явитися в суд для дачі. показань, але він скористався п'ятою поправкою Конституції США, яка дозволяє не свідчити проти себе.

Таким чином, через неможливість отримати свідчення потерпілого й не достатню кількість доказів прокуратура США вирішила зняти звинувачення з актора.

Кевін Спейсі

Зазначимо, на хвилі флешмобу #MeToo (#ЯТеж) десятки чоловіків і жінок заявили про те, що Кевін Спейсі дозволяв собі непристойну поведінку в їх відношенні. Після цього кар'єра актора похитнулася. Попри численні звинувачення Кевіна Спейсі, справа в штаті Массачусетс була єдиною, що дійшла до суду.

Нагадаємо, відомому голлівудському акторові загрожує забуття. Кевіну Спейсі пророкують безрадісне майбутнє.

Як повідомляв Знай. ua, Дженніфер Лоуренс вперше заговорила про головне ґвалтівника Голлівуду.

Знай. ua писав, що зірка "50 відтінків сірого" відверто розповіла про сексуальні домагання.