У вівторок, 16 липня в кінотеатрі "Оскар" (МФК Gulliver) відбулася гала-прем'єра нової інтерпретації класичної історії "Король лев"

Першими стрічку побачили: Тоня Матвієнко, Єлизавета Юрушева, Гарік Корогодський, Жан Гріцфельдт, Brunettes Shoot Blondes, Вікторія Батуі, Назар Гук-Юлик, група [В], Анастасія Даугуле, Сальто Назад, Герман Ненов і багато інших.

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри


Режисер фільму Джон Фавро розсунув кордони і зняв "Короля Лева" за допомогою абсолютно нового методу, що поєднує в собі кінозйомку в прямому ефірі з інструментами віртуальної реальності. На новому етапі роботи Джон Фавро став режисерувати картину вже в процесі анімації. У підсумку, велика команда, що складалася з художників, технічних фахівців, професіоналів в сфері ігрового кіно і передових аніматорів винайшла, по суті, новий спосіб зйомок фільму. Але що це: фільм або анімація?

- "Це складно пояснити", - говорить Джон Фавро.

- "Це щось абсолютно чарівне, то, чого ще ніхто не бачив".

Про фільм:


Безмежна африканська савана зберігає в собі тисячі різних видів тварин: антилопи, мавпи, змії, сурикати, гієни і, звичайно ж, царі звірів - леви. Маленький левеня Сімба зовсім недавно з'явився на світло. Він пізнає цей світ і дивиться на свого батька, справжнього вождя Муфаса, як на приклад для наслідування. Колись і малюкові доведеться занять місце короля савани. На жаль, не всі дуже раді народженню Сімби. Брат Муфаси, якого звуть Шрам, давно мріє про трон, і левеня явно цим планам завадить. Підступний Шрам зробить так, що Муфаса помре, а Сімба на довгі роки зникне з савани. На щастя, маленького левеняти візьме під опіку колоритна парочка, яка його і виростить. Вже дорослий Сімба повернеться, щоб забрати те, що по праву його.


На екранах мережі кінотеатрів "Оскар" фільм "Король Лев" стартує з 18 липня