Відома українська співачка, акторка і модель Даша Астаф'єва оголосила про запуск серії концептуальних короткометражних роликів з вельми привабливою назвою "Київські історії".

Відеозапис поєднує особисті переживання артистки з естетикою культових місць Києва, віддають данину поп-культурі 2000-х і просто дозволяють нам красиво ностальгувати.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що перший випуск було присвячено мецці столичного стріт-фуду — "Київській перепічці". На цей раз, зірка вирушила в справді значуще і, у певній мірі містичне, для всіх українців місце: київський метрополітен. Як зізналася сама Даша, це був перший її візит в підземку за останні десять років.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Метро, для мене, дівчинки з маленького провінційного містечка, було першим місцем, яке вразило і, в той же час, налякало. Всі історії про привидів, духів і потойбічний світ, в одну мить стали реальністю, коли я вперше спустилася туди. Величезні натовпи поспішають і не бачать один одного, людей. Сумні, веселі, маленькі, великі, такі різні, цікаві і всі як один —напівпрозорі. Відчуття, що, спускаючись під землю, кожен з нас потрапляє в царство примар залишилося досі. Саме тому ця локація і пісня "Рожевий фламінго" так красиво склалися в моїй голові в одну картинку", - розповіла Даша.

Місце зйомок наступного ролика співачка поки тримає в таємниці. Єдине, що відомо напевно — цей ролик буде далеко не останнім. Так що, можливо, і у нас з вами буде шанс долучитись до творчого експерименту Даші Астаф'євої і стати випадковим героєм однієї з її історій.

Нагадаємо, груди Астаф'євої ледь помістилася в еротичне боді: гаряче Афродіти.

Як повідомляв Знай.uа Астаф'єва переплюнула Волочкову гарячим шпагатом прямо на сцені: "Це ж вогонь!".

Знай.uа писав, Астаф'єва кардинально змінила образ, тепер не дізнатися: "Стиль Леонтьєва".