Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними фото. Знаменитість виставила атмосферну серію кадрів з літературного фестивалю від лекторію "Прямая речь" в Москві. Так, артистка позувала в розкішному чорному платті, прибравши волосся в низький хвіст і доповнивши образ золотими сережками-кільцями.

"Де збираються хороші люди, завжди панує приголомшлива атмосфера, а коли ці люди ще й талановиті...Вчора літературний фестиваль @pryamaya_ru #вслух закінчував @zygaro . Ідеально про його виступ написала @baranova_irina , а я ділюся класними фотками і любов'ю 🖤
Які фестивалі любите відвідувати ви?", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Яка ви красива😍😍😍", "Віра, ви поміняли колір волосся?) тепер ви темніше?)", "Як завжди, прекрасна😜😜😍🔥", "Ви прекрасні. А натовп недоброзичливців тому підтвердження", "Віра, найкрасивіша 😘💐👏".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.