Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію чорно-білих кадрів зі стадіону в Нижньому Новгороді, де 16 липня пройде її масштабний концерт. Так, аристка позувала в облягаючих лосинах і короткому спортивному топі, доповнивши образ масивним піджаком і футуристичними сонцезахисними окулярами. Волосся Світлана прибрала в заколотий хвіст, примірявши чубок замість звичного відкритого лоба.

"❤️today", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Шикарна❤️ вдалого виступу,Світланка💕", "Красуня", "Сьогодні буде вогненний концерт вогненної дами😍", "Світлана,ну Ви шикарна❤️Удачі🙌❤️😍", "У Вас неймовірна енергетика!😍", "Окуляри у вас кожен раз цікавіше і цікавіше.", "Найкрасивіша ❤️".

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.