Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне спільне селфі зі старшою донькою Євою, позуючи в аеропорту. Так, артистка зізналася, що дівчинка не захотіла пропускати шоу зіркової мами в Нижньому Новгороді, тому полетіла разом з нею в якості головного фаната.

"«Мама, цей стадіон я не можу пропустити. я ж твоя головна підтримка, твій головний фанат, твоя донечка» - сказала моя Єва .
Я розплакалася.....❤️ і ми полетіли 🛫", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Вона завжди видає такі розумні думки!! Яке це щастя. Ви молодець,що у вас така розумна дитина❤❤❤", "найкраща підтримка - це наші діти🙏❤️ Євочка❤️", "Любляча дочка у вас. Дуже чуттєва.🥰❤️", "розумники. Котики наші😍", "Євочка—золотко❣️ найкращі слова для будь-якої мами🤞🏼❤️ скоро ще одна маленька підтримка підросте🥰", "Заїнькии!! Євуля таке сонечко!😍🤲".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.