Фанати відомої російської співачки Алли Пугачової стежать за життям Примадонни та її спадкоємців. Вони висловлюють захоплені коментарі щодо її дітей, які ростуть дуже харизматичними, веселими і щасливими.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У фанатському записі Лізи Галкіної з'явився ролик, на якому вона танцює на якомусь святі в чорному платті. Фанати були зачаровані новим танцем дочки Примадонни і зазначили, що такі артистичні дані вона точно успадкувала від зіркової мами.

"Цього не навчити, з цим народжуються", "Гени пальцем не заткнеш, а ще виховання важливо", "Вся в матусю… дуже талановита", "Ліза найкраща лялечка", "Однозначно буде артистка!", "Лізочка зірочка природжена!", "Майбутня Примадонна!", "Найчарівніша дівчинка на світі", "Розумниця Лізочка, добре танцюєш!!! А Гаррі який щасливий", - захоплюються шанувальники.

Раніше повідомлялося, що шанувальники Христини Орбакайте б'ють на сполох. Всі впевнені, що вона з її зірковою мамою Аллою Пугачовою дуже віддалилися одна від одної.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

На таку думку прихильників підштовхнув пост Орбакайте в соцмережі, де співачка нібито висміяла "манію величі" Пугачової.

Нагадаємо, Кіркоров розкрив пікантну натуру Пугачової.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачову жорстко принизила власна дочка.

Також Знай. ua писав, що Пугачову переслідує небезпечний маніяк.