Страшна хвороба забрала знаменитого та улюбленого усіма артиста і коміка. Розкрито страшну правду про смерть зірки популярного ситкому "Городок"

Про це пише Politeka.

Ситком "Городок" приніс Ілля Олейникову небувалу славу. Актор відповідав на любов шанувальників взаємністю і знімався в серіалі навіть після втрати голосу. Лише трагічна загибель зірки змусила творців закрити популярний проект.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ілля Олійникову помер у 2012 на 66 році життя. Варто відзначити, що ще одна зірка "Городка" – Юрій Стоянов, як і раніше живий і знімається. Він молодший за покійного партнера на 10 років.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

В 2000-х у нього раптово погіршилось здоров'я. Медики спочатку все списували на стреси та перевтому. Адже на той момент сильно засмутився через провал постановки "Пророк", на яку він витратив багато часу та сил. Також він надто багато палив. Через щільний графік він не знаходив час на себе та відвідування ілкарів. Найбільш тривожним симптомом стало зникнення голосу. Лише тоді артист звернувся до спеціалістів та зробив томографію легень.

Лікарі винесли акторові страшний вирок – рак легенів четвертої стадії з метастазами. Однак Ілля Олейников зберіг присутність духу і продовжив працювати. Його дружина Ірина теж не сумувала, сподіваючись на міцний організм коханого.

Жінка згадує, що під час лікування акторові було шкідливо кидати курити: "Лікарі дозволили не більше п’яти сигарет в день, чому він дуже зрадів".

Пухлина артиста була неоперабельний, і лікарі порадили йому пройти курс хіміотерапії. Крім того, Іллю Олейникова намагалися врятувати за допомогою лікування стовбуровими клітинами. Але експеримент провалився і, можливо, тільки погіршив хвороба. Актор майже втратив здатність говорити. Тому в останніх випусках "Городка" його озвучував Геннадій Богачов.

"У нього голос став поступово гаснути, і коли зробили томографію, стало зрозуміло, що пухлина віджимає нерв зі зв’язками. Його лікували хіміотерапією та променевою терапією. Після них у нього починалися приступи гикавки. Я попросив грати його ікающім, а він відповів: "Юра, це ж жахливо". У нього паморочилося в голові, його нудило, але він не зірвав жодного знімального дня", – поділився його колега Юрій Стоянов.

Напередодні смерті Олейнікову раптово стало погано під час зйомок, його терміново госпіталізували. У лікарні зірку відправили в медикаментозний сон, щоб його ослаблений організм відновився. З нього Ілля Олейников так і не вийшов.

"10 листопада ввечері, йдучи додому, я тихенько сказала йому: "Ілюшенька, сонечко, тримайся", поруч стояв лікар і зауважив, що він повернув голову на мій голос. Реаніматолог пояснив, що він швидше за все мене почув. А 11 листопада о пів на на п’яту ранку серце Іллі зупинилося. Йому було всього 65. Чоловік завжди боявся смерті, кладовищ і розмов про тяжкі хвороби", – розповіла дружина.

Нагадаємо, Україна попрощалась зі своїм героєм.

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп поховав Арнольда Шварценеггера.

Також Знай.ua писав про те, що помер зірка "Людей в чорному"