Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами загадковим фото у весільній сукні.

Оля Цибульська

З геолокації видно, що Цибульська знаходиться у весільному салоні "Blonde and bride" ("Білявка і наречена"). У коментарях до фото вона дає поради щодо того, як знайти свого принца і вийти за нього заміж:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Береш кошик стиглої, як ти, полуниці, виходиш у весільній сукні на перехрестя біля Верховної Ради і як би «випадково» розсипаєш ту полуницю на дорогу. Збираєш повільно і в красивій позі, поки зі світлофора не з'явиться принц твоєї мрії на Ламборджині (не плутати з Ланосом)".

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Далі вона пояснила причину появи в весільній сукні:

"Сьогодні у нас вдома рольові ігри: наречена і заблукавший тамада. Вибираю костюм."

В коментарях відразу ж відзначилися шанувальники співачки:

"Дуже гарна сукня", "Читаю і так весело, люблю вашу безпосередність", "Оля, ти як завжди - красуня і чудова", "Сукня крута, а Оля фу", "Найкрасивіша в світі наречена", "Обгортка дуже красива, а цукерка неймовірно солодка"

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати все: яскраві подушки в салоні, помітні наліпки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.