Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала цікаве фото, яким продемонструвала свій медовий місяць після розкішного весілля з Топаловим. А у підписі до світлини докладно розповіла про місце, в якому вони з чоловіком відпочивають.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Знаєте, я не дуже часто повертаюся двічі в одне і те ж місце. Винятком з правил став острів Балі, а тепер і острів Крит. На Криті я вже третій раз, і все не можу натішитися. Як же тут красиво, смачно і затишно! Варто взяти машину і прокотитися по околицях у пошуках смачного гіроса, вина і оливок, зганяти до бухти Балос, де зливаються 3 моря (Іонічне, Егейське і Лівійське), відправитися в пальмовий (фініковий) гай Вай і не забудьте почиллить в готелі.

Якщо ви плануєте летіти на Крит, але ще не визначилися з готелем, я раджу @aldemar_royal_mare! Була тут вагітна, відмінно провела час! Зараз з родиною ще крутіше. Особливо нас захоплює зонування території – іноді є відчуття, що ми тут одні, а я люблю самотність. І, звичайно ж, тут є секретне місце, схоже на безлюдний острів, де тільки гори й море", - написала Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.