Популярна українська співачка Ольга Полякова порадувала фанатів провокаційним фото. Відповідний знімок з'явився в Instagram жінки.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не так давно Полякова заявила, що йде в політику. Вона вже створила свою партію, яка буде боротися з шовінізмом і захищати права жінок, за словами артистки.

При цьому Ольга не збирається відмовлятися від співочої кар'єри. Вона має намір грамотно поєднувати обидва види діяльності.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Проте, незважаючи на жорсткий графік, їй вдається навіть радувати фанатів новими фото і подробицями свого життя. Так, Полякова опублікувала чергове пікантне фото.

На знімку співачка позує в латексному короткому топі з глибоким декольте і обтягуючого міні-спідниці. Вона сфотографувалася в гримерці, в дзеркалі і продемонструвала фанатам свою ідеальну фігуру.

"Співаєш не погано, ну в політиці тобі робити нічого. Там голі не потрібні…))))", "Опаньки! Красуня", "У тебе за цей час сісі підросли)», "Шикарна", "на більше Розуму не вистачає", "Боже яка Богиня", "Дивіться щоб груди не випала, ха-ха", — писали фанати під фото.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром, зробленим на зйомках відомого вокального шоу "Х-Фактор". Так, артистка приміряла облягаючі латексні фіолетові штани і бузкову майку, доповнивши образ масивними босоніжками на підборах і короною.

Нагадаємо, Полякова у латексі затьмарила зіркових суддів "Х-фактора".

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова зігріла холодне літо жарким фото.

Також Знай. ua писав, що Полякова після Каменських порівняла себе з українським мачо.