Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі в дзеркалі, позуючи у ванній. Так, артистка грайливо розстебнула штани і зняла футболку, засвітивши шанувальникам пишні груди і сталевий прес. Також Світлана поцікавилася, як там погодка в Санкт-Петербурзі, куди скоро приїде з шоу.

"тепер мені тепло тільки тут .....
Їдемо в Санкт-Петербург
а що у вас?як погодка?шубу брати?🤩", - запитала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Ви так по дому ходите?", "Лобода , ти забула застебнути штани.", "А ви, все-таки, краще візьміть шубу і не одну!😂 Не хотілося б, щоб ви замерзли😉❤️", "Шубу на голе тіло 😋", "Сподіваюся, є людина, яка може вас зігріти☺️🤞", "Не знаю щодо шуби, але маєчку точно))) а то мужики слюні пускати будуть)))", "Така вся сексі".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.