Український шоу-бізнес поповнився ще одним новим ім'ям - Alex Peakman. Незважаючи на іноземне звучання імені та прізвища, музикант родом з Києва і вирішив виступати під прізвищем своєї бабусі - Соні Пікман. Дебют співака відбувся на вечірці в День незалежності США, яка пройшла 4 липня в столиці і мала інтригуючу назву “American Party. Who is Peakman?”. Всім гостям було цікаво, хто ж такий Peakman? Відповідь дізналися, коли на сцену вийшов хлопець у сонячних окулярах і заспівав так, ніби в Україну приїхала справжня зірка зі Штатів. Акцент, музика і зовнішній вигляд говорили про його любов до американської культури.

Alex Peakman розповів “Знай.uа”, що вирішив заявити про себе в День незалежності США не випадково.

Alex Peakman

“Інді-рок спочатку був народжений в Америці, а я виріс на американській музиці і кінематографі. Трек “Borderless” (Безмежність) про свободу. Це ніби ти повернувся в дитинство, де все нове, гарне, незвідане і не має кордонів. Кожен чоловік повинен бачити цей світ так, ніби він його бачить вперше", - поділився Peakman.

Пропонуємо вам прослухати його дебютний трек “Borderless”:

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Своєю музикою артист хоче донести слухачам любов і новий погляд на прості речі.

Alex Peakman

Як вважає співак, його музика підходить людям, які мріють кинути все і з одним рюкзаком відправитися в кругосвітню подорож. Сам же Алекс працює над своїм дебютним альбом, який планує презентувати не тільки в Україні, але і за його межами.

"Я би вирушив у навколосвітню подорож для збору вражень, думок та матеріалу і написав би про це книгу або навіть сценарій до фільму", - зізнався артист.

Можливо, говорить Алекс, така любов до подорожей у нього від його бабусі, Соні Пікман.

Зазначимо, що на вечірці “American Party. Who is Peakman?” в Canadian Club зібралися українські англомовні артисти, які своїми хітами вже підкорюють Європу і Америку. Крім Alex Peakman, на сцені також виступили Mountain Breeze, К.ODA (Kira Mazur), KC Black і BAKLAN.

Раніше “Знай.uа” писав, які сюрпризи готує десятий сезон шоу "Х-фактор". На проект прийшла бек-вокалістка Наталії Могилевської. Вона поділилася, як готувалася до кастингу і яку пісню обрала.

Також “Знай.uа” повідомляв, що суддя "МастерШеф" Ліза Глынська розкрила деталі нового сезону.